Skip to main content

Referenties

Hieronder enkele bedrijven waarvoor Bas Online Marketing de online marketing verzorgt. Met deze bedrijven wordt meegedacht hoe meer omzet of leads te genereren en hoe wij de online aanwezigheid kunnen vergroten. Per klant vindt u een korte omschrijving en kunt u doorklikken naar desbetreffende website.

MooveTeam creert interactieve spellen. Een mooi product dat een mooie doelgroep verdient. Maar hoe zet je dat in de markt? Daarnaast verkoopt MooveTeam innovatieve producten zoals de nieuwe rage Fietssuppen.

Mobico levert refurbished iPhones van de hoogste kwaliteit. Snelle levering en een goede klantenservice staan hoog in het vaandel.

De Goedkope Verhuizer is een verhuisbedrijf dat vooral actief is in de regio IJmond, Alkmaar en Haarlem. Voor De Goedkope Verhuizer hebben wij aanpassingen in de website gerealiseerd die de conversie verhoogden waardoor bezoekers eerder een contactaanvraag indienen. Met als resultaat meer omzet uit de website. Vervolgens hebben we de website vindbaar gemaakt op goedkope verhuizers en verhuisbedrijf Alkmaar.

Voor Lichtpartner.nl hebben wij gewerkt aan een verhoging van de conversie in de webshop. Deze is inmiddels met 20% gestegen. Daarnaast hebben wij Lichtpartner in de top van de zoekresultaten gekregen op de belangrijkste zoektermen als led tl armaturen, led tl verlichting en plafonnière met sensor. Met als resultaat een omzetstijging van maar liefst 1000% (ja echt!). De uitgebreide versie van onze werkzaamheden voor Lichtpartner kun je lezen op Frankwatching.

Schroevengroothandel.nl is een webshop waar, de naam zegt het al, vooral schroeven worden verkocht. Deze website is gelanceerd in februari 2016 en gaat het online schroeven kopen totaal veranderen. Scherpe prijzen, degelijke a-merken schroeven, bouten, pluggen en moeren en een overzichtelijke website met goede filters om snel het juiste product te vinden. Bekijk het resultaat op Schroevengroothandel.nl.

Tennisdoek is gespecialiseerd in bedrukte tennisdoeken en winddoeken met print. Ideaal voor sponsors die zichtbaarheid willen langs de sportvelden.

Verfpoint is de online verfwinkel van Nederland. In hun webshop verkopen zij uitsluitend topmerken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol. De online verfmarkt is enorm in opkomst omdat veel particulieren en professionals graag online bestellen vanwege het gemak en de scherpe prijzen. Het product is immers precies hetzelfde. Hierbij is wel de uitdaging om de websitebezoeker een goede kleurentool aan te bieden waarmee hij makkelijk de juiste kleur kan kiezen. Kijk voor de uitwerking hiervan op Verfpoint.nl.

Verhuisbedrijf Joh Post verzorgt verhuizingen in de regio IJmond. Service en persoonlijk contact is hun specialiteit. Ze komen persoonlijk langs voor een offerte op maat. Mede daardoor zijn ze ruim 70 jaar een begrip op het gebied van verhuizingen. Bekijk het volledige aanbod op Verhuisbedrijf Joh Post.

EHBO Bureau verzorgt EHBO cursussen over baby’s en kinderen. Weet jij wat je moet doen als je kindje dreigt te stikken, zich geeft verbrand of schoonmaakmiddel heeft ingeslikt? Middels een cursus van een dagdeel wordt je als jonge ouder getraind wat je moet doen. Voor meer informatie over deze EHBO-cursussen check je de website van EHBO Bureau.

Boehringer Ingelheim is een grote internationale producent van verschillende geneesmiddelen voor zowel (gezelschaps)dieren als voor mensen. Voor de Nederlandse markt ondersteunt Bas Online Marketing bij het optimaliseren van verschillende websites voor verschillende producten en doelgroepen in de diergeneesmiddelen. Zie bijvoorbeeld vetclass.nl of ppidbijpaarden.nl.

Kitchenettesdirect is sterk in compacte en goedkope keukens. Voor in kleinere huizen, appartementen en zakelijk gebruik. Veel keuze en een uitstekende service.

Aquariumdesignshop is de plek voor de aquascaper. Kwalitative materialen om je aquarium fantastisch in te richten. Tel daarbij op de service van eigenaar Mike en je hoeft als liefhebber niet meer verder te kijken.

RVSbevestingingen is de autoriteit op het gebied van RVS bevestigingsmaterialen. RVS bouten, rvs moeren, rvs draadeinden en nog veel meer. Alles van de allerhoogste RVSA4 kwaliteit. Ook gespecialiseerd in Trespa schroeven.

Voor meer info zie rvsbevestigingen.nl

RedSharkBike, de waterfiets anno 2021. Het subboard met een fietsframe. Gaaf nieuw product wat Nederland gaat veroveren. Voor meer informatie over deze waterfiets kijk je op de RedSharkBikes pagina van MooveTeam.

Eens kennismaken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Eens kennismaken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP